fredag 21 mars 2014

Koalan i Ludvika

Hej                                                   
             

Vi är klass 3 på Håksbergs skola. Vår skola ligger strax utanför Ludvika i Dalarna. På vår skola finns klasser från F-6 och det går ca 80 elever på skolan. Vi tycker att det är bra att gå på en liten skola där alla lär känna varandra bra, både elever och vuxna. Vår skola ligger nära en skog där man kan ha lektioner och leka, vi har även en bäck där man kan göra mycket olika saker.På bilden ser ni oss och Cool-koalan som har kommit till oss.När koalan hälsade på oss hade vi på skolan en utedag. Vi var tillsammans i tvärgrupper. I varje grupp var det elever från år F-5 och de som går i sexan hade hand om varsin station. På de olika stationerna tränade vi på samarbete med mera. Som ni ser på bilden ovan så hade vi jättefint väder den här dagen.

Vi har läst om Koalametoden och tycker att den verkar bra. Vi har inte hunnit prova ännu men tänker ta den med oss i framtiden.

Nu har vi skickat Cool-koalan vidare.

Tack för att vi fick ett besök av koalan!

Med Vänlig Hälsning

Klass 3 på Håksbergs skola.

Följ Koalabjörnens resa via Tour Builder. Ladda ner Google Earth först.
Koalans blogg hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Information angående bygget på Bryngelstorpskolan

Nu är bygget på skolgården i full gång och flera entreprenörer med personal är på plats. Det har tyvärr skett en hel del skadegörelse på by...