fredag 31 maj 2013

Skolavslutning 14 juni

http://nykoping.se/Barn--Utbildning/Pa-gang/Skolavslutning-2011/

Nu nalkas sommarlov och därmed också traditionsenlig skolavslutning på Vallarna vid Nyköpings hus. Klockan 9.15 börjar inmarschen och 9.30 startar avslutningsceremonin.
Fullständigt program hittar du på www.nykoping.se

Bryngelstorpskolan samlas på vändplatsen för skolbussar vid Tessinskolan.
Vi vill be dig som förälder att ansvara för att ditt barn kommer till vändplatsen vid Tessins väg klockan 08.30 den 14 juni. Därifrån tågar vi mot Vallarna klassvis med fanbärare i spetsen.
Om du inte kan ordna skjuts eller på annat sätt se till att ditt barn kommer till vår uppsamlingsplats, ta kontakt med skolan.

Elever som hämtas
När ni hämtar ert barn efter avslutningen vill vi vänligen be er att meddela ansvarig lärare. Detta för att inget barn ska komma på villovägar.

Regnet det bara öser ner
Vi utgår förstås ifrån att det blir fint skolavslutningsväder, men om det finns risk för ihållande eller häftigt regn, inställs avslutningen vid slottet. Vi samlas då i idrottssalen på skolan 8.30. Där finns tyvärr inte plats för anhöriga. Information om reservprogram kommer att läggas upp på skolans hemsida på morgonen 7.15 den 14 juni. Det handlar i övrigt om lämplig klädsel i händelse av allmänt grådisigt/kyligt väder.

Ang. parkering kring Vallarna
Liksom förra året har polisen bett oss framföra en vädjan till elevernas anhöriga och vänner om att helst undvika att ta bilen, men att framför allt inte parkera i anslutning till Vallarna och då särskilt utefter Hamnvägen.

Torsdag den 13 juni är läsårets sista skoldag
Alla elever går vanlig skoldag.

Fredagen den 23 augusti är nästa läsårs första dag.
Förskoleklassen går kl.09.00 – 10.00, 1:or går 8.10 – 10.00, övriga klasser 8.10 – 12.10.
Lunch serveras som vanligt.

Vi ses på Vallarna
Anna K Kjellberg

0155-28 63 52

anna.kapanen.kjellberg@nykoping.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Information angående bygget på Bryngelstorpskolan

Nu är bygget på skolgården i full gång och flera entreprenörer med personal är på plats. Det har tyvärr skett en hel del skadegörelse på by...