torsdag 24 september 2015

Ännu en ny vecka

Hej

Tiden bara rinner iväg när man har roligt. Nu närmar vi oss helg och avslutar veckan med Bryngandagen imorgon. Info kring detta finns redan postat här på bloggen.

I svenska har vi tränat på läsförståelse samt stor bokstav vid egennamn. I samhällskunskap har vi börjat arbeta kring politik och makt. Vi har gjort ett VÖL-diagram tillsammans samt läst och svarat på uppgifter. Eleverna har fått en läsläxa som ska redovisas på fredagar men då vi imorgon är iväg på Bryngandagen så får eleverna redovisa sin läxa på måndag istället. Detta gör att eleverna får ut en ny läxa i svenska på måndag.

I no arbetar vi vidare med elektricitet och i matte tränar vi på den analoga klockan. Det vore jättebra om eleverna tränade på detta även hemma.

I nästa vecka kommer vi att få en redovisning kring World Children Price av årskurs 5 samt rösta på de nominerade.

Eleverna i åk 3-6 kommer att gå en Friendsutbildning under onsdagen.

Tanken var att vi skulle kicka igång elevbloggandet i onsdags men tyvärr var Sofia tvungen att gå hem och vabba vilket gör att vi får skjuta på det till nästa vecka.

Trevlig helg i solskenet

Sofia, Peter, Marie och Yvonne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Inför v 18 Onsdag morgon ,direkt efter ledigheten har vi två av de sista nationella proven i engelska. På fredagen  är det skriftligt pro...