fredag 17 oktober 2014

SN-cupen innebandy 15 november

Hej,
Intresserade elever har fått med sig en inbjudan hem om att delta med ett klasslag i SN-cupen i innebandy den 15 november. Det var ganska många som var intresserade av att vara med, både killar och tjejer. När de läste igenom inbjudan upptäckte de att det inte fanns någon anmälningstalong att fylla i. Anmälan ska ske via deras hemsida. Vi kom överens om att alla intresserade skulle fråga hemma om någon vuxen kunde tänka sig att ställa upp som ledare/tränare. På klassrådet under veckan som kommer stämmer vi av om det finns någon som är intresserad av att ställa upp som ledare/tränare. Anmälan ska ske senast den 3 november. Om fler kommer på att de vill vara med har vi fler lappar om detta i klassrummen.
Jag lovade dem att informera er om detta via bloggen, några var oroliga att de skulle glömma bort att fråga hemma om det var ok att vara med, och om mamma/pappa kunde tänka sig att vara ledare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Inför v 18 Onsdag morgon ,direkt efter ledigheten har vi två av de sista nationella proven i engelska. På fredagen  är det skriftligt pro...