fredag 23 oktober 2015

Info från vecka 43

Rektorsbrev


Hej förälder!

Med anledning av den tragiska händelsen på en skola i Trollhättan igår vill jag skriva några rader till er alla på Bryngelstorpskolan.

När en sådan här händelser inträffar blir vi alla berörda. Lite extra speciellt blir det för oss som har en anknytning till skolan.

Svenska skolor har hittills varit förskonade från den här typen av händelser och vi hoppas och tror att det här är en enskild händelse som inte kommer att upprepas.

Vi jobbar alltid för att alla elever och medarbetare ska känna sig trygga när de är i skolan. All personal på skolan har god koll på vilka som rör sig runt vår skola och i våra lokaler. Nu kommer det självklart bli så att vi alla kommer vara extra vaksamma.

Vi kommer ha en extra genomgång av våra tidigare utarbetade rutiner och krishanteringsplan.
Under dagen idag har personalen på skolan pratat med eleverna utifrån behov.

Har du några ytterligare funderingar får du gärna kontakta mig eller ditt barns mentor.


Rektor| Bryngelstorpskolan
Nyköpings Kommun | 611 63 Nyköping
0155-28 63 52|
anna.kapanen.kjellberg@nykoping.seInfo från Annelie
Jag vill tipsa om att den 7-8 november har Friluftsfrämjandet sin årliga bytesmarknad på Träffen. Passa på att kanske köpa "nya" skridskor om du har växt ur dina gamla.
I december och januari kommer åk 4-6 åka skridskor på Rosvalla, 4 tillfällen/årskurs. Mer information kommer längre fram. (De finns en del skridskor att låna från skolan).


Nästa vecka är det höstlov och vi hoppas att alla får ett skönt sådant. Vi ses igen måndagen den 2/11.

Ha det gott!

Peter & Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Information angående bygget på Bryngelstorpskolan

Nu är bygget på skolgården i full gång och flera entreprenörer med personal är på plats. Det har tyvärr skett en hel del skadegörelse på by...