fredag 14 februari 2014

Överraskningsfest

Alla hjärtans dag blev en väldigt spännande och rolig dag. Eleverna kom till mig under gårdagen och berättade att de ville överraska Annette, eftersom hon fyller år på söndag. Vi började smida hemliga planer redan då och blev väldigt exalterade. I smyg klippte vi ut och skrev små hjärtekort, som Annette skulle få.

Efter lunchen idag blev Annette kidnappad av Eva, som förde henne till personalens återhämtningsrum där hon fick ligga och vila i en stol i 20 minuter. Annette blev väldigt förvånad, men lydde ordern från Eva.

Under tiden sprang vi andra till klassrummet och förvandlade det till ett discorum med ballonger och serpentiner i taket.

När Annette kom gående mot klassrummet var det knäpptyst och alla hade gömt sig.
När Annette kom in i rummet skrek vi "Surprise!" och hoppade fram. Annette fick en massa fina kort, presenter och en juicedrink för att kunna njuta av vårt disco med alla lyckliga barn.Grattis världens bästa fröken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Information angående bygget på Bryngelstorpskolan

Nu är bygget på skolgården i full gång och flera entreprenörer med personal är på plats. Det har tyvärr skett en hel del skadegörelse på by...