fredag 10 februari 2017

Inför v. 7

Oj oj oj vilken vecka vi haft. Denna vecka har gått i muntliga presentationernas tecken! Vilket fantastiskt jobb alla har gjort. Vi har stött på problem, löst dem, samarbetat och gjort jättefina uppskattade presentationer av de nominerade i WCP.  Vi har dessutom förberett valet, dekorerat "vallokalen" och fixat och donat. Under dagen idag har eleverna i små grupper genomför valet med hela den övriga skolan. På måndag startar rösträkningen. Resultatet kommer skickas in och sen får vi snällt vänta till april innan vi får veta det slutgiltiga resultatet.

Vi har under slutet av denna vecka så smått påbörjat historietemat med att repetera vikingatiden. Detta kommer vi även göra på måndag innan vi kör igång med medeltiden för fullt!

I matematiken har vi arbetat vidare med enhetsomvandlingar med tal i decimalform och även tränat på uppställningar i de fyra räknesätten. På fysiklektionerna har vi arbetat färdigt med arbetsområdet som handlar om ljus och under nästa vecka startar vi med att integrera medeltidstemat även i No-undervisningen.

Vi har under denna vecka och tre veckor framåt en lärarstudent hos oss som heter Gustav. I nästa vecka kommer en till student som heter Carola. Hon läser dock inte till lärare utan till behandlingspedagog.

Påminnelse; På tisdag är det prov på Norden samt kort skoldag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Inför v. 22

Tiden bara rinner iväg, paniken har infunnit sig då vi inte är klara än med allt vi vill hinna innan sommarlovet! 😃 Nästa vecka är en &qu...